Het Digitaal VvE Portaal biedt middels het systeem alle mogelijkheden om onderhoudsmeldingen en storingen door te geven, u kunt dit ALLEEN nog doen via dit systeem, het voordeel voor u is dat u de melding kunt volgen en precies weet wat de status is. Dit leidt tot voordeel van een veel snellere afhandeling van u storing en of onderhoudsvraag.

Nu de noodwet is toegepast vergaderd Digitaal VvE Beheer met software waarbij u digitaal kunt vergaderen, deze mogelijkheid zorgt ervoor dat u in 2020 uw vergadering en boekjaar op gemakkelijke wijze kunt afronden als advies heeft de brancheorganisatie en politiek aangegeven om belangrijke beslissingen uit te stellen mits dit niet noodzakelijk is.

Wat betekent de nieuwe VvE-wet voor jou?

De overheid vindt dat de helft van de VvE’s te weinig spaart, wat tot achterstallig onderhoud kan leiden. Daarom treedt er vanaf 2018 een nieuwe wet in werking. Wat betekent dit voor eigenaren? 

Digitaal VvE Beheer heeft tijdens het niet fysiek kunnen vergaderen van de tijd gebruik gemaakt de software te vernieuwen hierbij is nieuwe wetgeving geïmplementeerd en het administratiesysteem aangepast. Uw gehele VvE is 24/7 inzichtelijk daarnaast zijn er voor de bestuurlijke functies extra's ingericht.
Digitaal VvE Beheer is hiervoor een samenwerking aangegaan met GATE SOFT uit Vught.

Beste buren,

Sinds 1 juli is de nieuwe ASO-wet (burenoverlast) in werking getreden. Deze wet regelt nieuwe bevoegdheden die burgermeesters kunnen gebruiken om woonoverlast tegen te gaan.